Categorieën
Pleinen Zwartewaalstraat

Ontwerpprijsvraag

In de Tarwewijk wordt er komende jaren gewerkt aan verbetering van de wijk. Verblijfsplekken als pleinen, sport- en speelvelden en parkjes worden aantrekkelijker gemaakt. Om de verblijfsplekken zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de dagelijkse activiteiten en behoeftes van de wijk worden bewoners, lokale ondernemers en initiatieven actief betrokken bij het proces van herinrichting. 

Voor de herinrichting van twee pleinen aan de Zwartewaalstraat wordt een ontwerpprijsvraag uitgeschreven. Bewoners en organisaties uit de wijk kunnen zelf een plan maken en meebeslissen welk plan als winnaar gekozen wordt. Studenten kunnen ook deelnemen aan de prijsvraag. Het winnende team werkt samen met ontwerpers van de gemeente het plan verder uit, waarna het gerealiseerd wordt op locatie.

Vanaf 1 februari kun je je via deze website inschrijven.