Categorieën
Bericht van Judith en Manon

Ideeën gevraagd om het mooiste plein van Rotterdam te maken!

Wij zijn Judith en Manon. Wij werken in het schoolgebouw aan de Zwartewaalstraat. De pleinen rondom dit schoolgebouw zijn aan verbetering toe. Er wordt een ontwerpprijsvraag gemaakt en het beste ontwerp wint. Dit zal dan ook worden uitgevoerd.

De ontwerpprijsvraag is bedoeld voor bewoners, omwonende van de pleinen. Met een aantal bewoners verzamelen wij de komende weken ideeën hoe één van de pleinen verbeterd kan worden.

Wil je als buurtbewoner of -ondernemer meedoen aan de prijsvraag voor de pleinen, en hier het mooiste plein van Rotterdam van maken? Neem dan contact op, je kunt ons mailen [judithaleijdekkers@gmail.com] of bellen [06 405 98 119]. Geen ervaring in ontwerpen? Geen probleem wij helpen je op weg.