Categorieën
Geen categorie

Feestelijke afsluiting Paviljoen aan het Water

1 oktober 2021 PAHW

Afgelopen vrijdag werd het einde van seizoen 2021 gevierd met een feestelijk slotdiner. Een terugblik op een prachtig seizoen, dat ondanks verwarrende covidmaatregelen en een regenachtige zomer barstte van gezelligheid, mooie programma’s en waardevolle tentoonstellingen. 

Een tafel gevuld met heerlijke gerechten, een terras vol gezellige gasten (en het mooiste uitzicht van Rotterdam) én een betoverend concert: het is inmiddels een bekende formule bij ons aan het Water. Afgelopen vrijdag brachten we deze formule nog een laatste keer tot leven tijdens het slotdiner, met veel succes! 

Paviljoen aan het Water is een bijzondere plek aan waterkant van de Tarwewijk om te ontdekken.

Meer informatie bekijk het via Facebook of gaan langs.