contact

Ons telefoonnummer is:

Ons e-mail adres is:

 

Wenda Doff

Als socioloog kijkt Wenda op een onderzoekende manier naar kansen voor de Tarwewijk. Daarin wil ze kijken én begrijpen. Ook is ze ondernemer met een groot netwerk dat ze graag inzet om nog meer geldstromen naar de wijk te krijgen. Daarom startte ze met Tarwekracht en verzamelde ze een krachtig team om zich heen

Jef Vleugels

Als het gaat om het klimaat en het duurzaam inrichten van de Tarwewijk is Jef niet bang om kritische vragen te stellen. Maar dan gaat hij ook op zoek naar de oplossing. Zijn doel is dat we met elkaar goed zorgen voor onze leefomgeving, zodat die nog groener en duurzamer wordt.

Maarten Meyer

Maarten is eigenaar van Meyersan Furniture Rental, een sociaal atelier dat (antieke) meubels opknapt en verhuurt. Het bedrijf helpt mensen in de wijk op allerlei manieren, zodat ze van hun huis een thuis kunnen maken. Zo wordt de Tarwewijk nog sterker.

Karin Trenkel

Karin is actief betrokken bij de Cultuurwerkplaats. Een bruisende plek met een breed programma dat heel verschillende mensen uit de Tarwewijk aan elkaar verbindt. Naast haar jarenlange kennis van de wijk en haar achtergrond in kunst en cultuur, heeft Karin verstand van financiën. Die zet ze in als penningmeester van Tarwekracht.

Dennis Bouwen

Met enthousiasme loopt Dennis rond in de Tarwewijk op zoek naar mogelijkheden om mensen en situaties nog meer kleur te geven. Vanuit de woongroep waar hij woont, kijkt hij uit op de speeltuin, waar hij regelmatig te vinden is.


Sander Hazevoet

Sander is aanjager van meerdere projecten in de wijk, zoals Paviljoen aan het Water. Zijn drijfveer is het verbeteren van de verbinding tussen de Maashaven en de Tarwewijk. Ook vindt hij het belangrijk dat bewoners invloed hebben op ontwikkelingen in de wijk, klein en groot.

Schiet ons gerust aan!