Inclusief (Esma)

Introductie

Voor iedereen heeft de buitenruimte een andere betekenis. De één gebruikt het om in te spelen of te sporten, de ander om mensen te ontmoeten of tot rust te komen. De Tarwewijk is een buurt waarin verschillende mensen leven waardoor het een extra uitdaging is om voor ieder een plekje te kunnen geven in de buitenruimte. Om te voorkomen dat mensen en bepaalde groepen uitgesloten worden van de openbare ruimte en het wonen in de Tarwewijk aangenamer te maken, ben ik op zoek naar uw mening! Samen maken wij uw buurt leefbaar.


Inwoners

Als inwoner van de Tarwewijk maakt u ongetwijfeld gebruik van de buitenruimte. Wellicht bent u niet in het bezit van een eigen tuin en hebben de parken en andere openbare ruimten daardoor een extra betekenis voor u. Ik ben op zoek naar wat u van de Tarwewijk vindt. Wat betekent de buitenruimte voor u en op wat voor manier maakt u er gebruik van? Heeft u het idee dat u buitengesloten wordt of vindt u dat er nog iets mist? Geef via de vragenlijst uw mening over hoe u de buitenruimte ervaart en wat u graag terug zou willen zien in deze buurt. Heeft u aanvullende ideeën? Laat die dan achter via de ideeëndoos onderaan deze pagina.


Professionals

Wat is uw relatie als professional met de openbare ruimte in de Tarwewijk? Op wat voor manier maakt u met een bedrijf of organisatie gebruik van de buitenruimte? Wat is het belang van de buitenruimte voor u? Wat voor veranderingen zou u graag terug willen zien? Geef uw mening via de vragenlijst!


Ideeëndoos

Heeft u nog aanvullende ideeën of wensen voor de openbare ruimte in de Tarwewijk?
Laat het weten via de Ideeëndoos!


Persoonlijk

Ik ben Esma, student Stedenbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft en voor mijn afstudeeronderzoek op zoek naar uw mening over de openbare ruimten in de Tarwewijk om de inclusiviteit en leefbaarheid van deze buurt te verbeteren.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan hoor ik graag van u! Neem contact op via onderstaand contactformulier.


Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *